|  INFO |  MAJANDUSTARKVARA |  DIGISALVESTUS |  AUTOMAATIKA |


  TARKVARA 
· Finantstarkvara KARDINAL
· Juhendid
· Hinnad
· Pakkumine
· Tooteinfo
· Demo
· Eurole üleminek
 
· Maksekaardi terminaal
 
· Kõnearvestus PANA
 
 
  RIISTVARA 
· Euro 500 Handy


HClub Süsteemid OÜ
Tel: 07 420 100
  TOODE SOBIB VALDKONDADELE:
· RAAMATUPIDAMINE SUUR- JA VÄIKEFIRMADELE
· HULGIKAUBANDUS
· JAEKAUBANDUS
· TOOTMINE
· TOITLUSTAMINE
· HOTELLINDUS
· RENDIARVESTUS
· RETSEPTIMÜÜK APTEEKIDELE
· HAJUSALT PAIKNEVAD ETTEVÕTTED
   
· Demo
· Hinnad
· Küsimused
· Kontakt
· Juhendid
· Kliendid
Finantstarkvara KARDINAL töötab Windows keskkonnas ning tagab infovahetuse eemalasuvate kontorite ja müügipunktide vahel.



Finantstarkvara KARDINAL võib endaga liita arvutil baseeruvaid kassaaparaate.

Jaemüügi teostamisel poes, baaris või diskosaalis peab kassa sisaldama kliendinäidikut, tshekiprinterit, rahasahtlit, magnetkaardi lugejat ning triipkoodi skannerit. Kassaprogramm võimaldab juhtida mainitud lisaseadmeid ning on omakorda optimiseeritud kiirele, mugavale ja veavabale teenindamisele.

Kassaprogramm on mõeldud kasutamiseks:
- poes
- restoranis
- bensiinijaamas
- piletikassas
- hulgilaos

Kassaprogrammi on võimalik kasutada eraldiseisvates poodides, tehes lao- ja raamatupidamistöid keskuses. Programm seotakse üle kaugside (modem, internet) ning seega puudub vajadus eraldiseisva(te) raamatupidamis(t)e järele. See annab erilise kokkuhoiu kõrgema kvalifikatsiooniga töötajate arvelt, kes muidu peaksid tegelema poes kauba tellimise ja raamatupidamisega.

Kassa on võimeline teenindama magnetkaarte. Magnetkaardid võivad olla deebet-, krediit- või sooduskaardid. Esimeste puhul nõutakse ettemaksu, teiste kaartide omanikele antakse võlgu ning kolmandate puhul tuleb ostu eest kohapeal tasuda. Kaardi kasutamisel on võimalik teha vastava kaardi omanikule soodustusi ka erinevate tooterühmade lõikes.

Kassa võib teenindada nii oma firma, kui võõraste firmade poolt väljaantud kaarte - ristkasutamine. Samuti võib tehingu eest tasuda ka pankade maksekaardiga.

Liitudes on-line kaardikeskusega, saavutatakse väga kõrge turvalisus ning võimaldatakse automaatselt ka kaartide ristkasutamine. On-line kaardikeskus võib ka Teie eest klientidele arved saata ning tasaarveldada ristkasutamised. Samuti arvestatakse kaupmeeste vahelisi kokkuleppeid hinnapoliitikas.

Lisaks on kassaprogrammis loodud võimalus ühe kliendi teenindamine peatada ning tegeleda teiste klientidega. Eriti oluline on see restorani puhul, kus arve esitatakse hiljem. Samuti on võimalik tellimused saata köögiprinterile.

Sellist kassat on võimalik kasutada täiesti autonoomselt, ilma laoarvestuse ja vastava arvutita. Kasutatakse sellist aparaati nagu tavalist kassat - seadistatakse vastavad registrid või tooterühmad, millede lõikes kassa käivet arvestatakse.

Eelisteks sellise lahenduse juures on võimalus kasutada nii firmasiseseid magnetkaarte kui osaleda teiste firmade kaartide ristkasutamises. Samuti on võimalik kasutada pankade maksekaarte ilma vastava terminalita.



HClub Süsteemid OÜ©